Dé BMW M specialist

Sinds 2003 is Koopman Racing een begrip in de autoport. Wij bouwen en onderhouden een groot aantal Race BMW’s voor Trackdays en races. Daarnaast hebben wij een breed aanbod aan race BMW’s in de verhuur. Van beginner tot racecoureur is aan het juiste adres. Tot slot kun je bij ons terecht voor het onderhoud aan je M model, Wiesmann en Alpina straatauto.

Hein Koopman

De drijvende kracht achter Koopman Racing is Hein Koompan zelf. Al van jongs af aan draait zijn wereld om Autosport. In 2003 zet hij de stap om voor zichzelf te beginnen. Met één race BMW, een bus en een aanhanger begint het avontuur. “Inmiddels staan er hier 90 auto’s in en om het pand en is het iets uit de hand gelopen”, grapt Hein.

Martin Martius

Een bekend gezicht voor velen in de autosport is onze Martin. Behalve dat hij tot de E46 modellen alles kan dromen van de auto’s bestuurt hij ook de vrachtwagen van en naar het circuit. De goedlachse Martin heeft altijd de koffie warm staan voordat je aankomt bij het circuit.

“De autosportwereld voelt als thuiskomen. Ik werk graag in de werkplaats aan de diverse projecten, maar zodra ik twee weken niet naar het circuit ben geweest begint het al snel weer te kriebelen en word ik onrustig.”

Vincent Krediet

De vaste kracht in de werkplaats heeft Koopman Racing gevonden in Vincent. Vincent is een zeer ervaren monteur die op hoog tempo alle fijne kneepjes van de BMW techniek van Hein heeft weten te leren.

“Ik hou ervan in een inspirerende omgeving te sleutelen aan deze gave auto’s. De circuits af is niets voor mij als perfectionist. Ik houd ervan alles tot in de puntjes voor te bereiden hier in de werkplaats.”

Denzel Vonk

Als stagiaire begonnen bij Koopman Racing blijft hij zich continue ontwikkelen. Inmiddels werkt Denzel parttime voor ons en combineert hij dit met zijn studie. Denzel is onze magazijnchef, inkoper en werkvoorbereider. Eigenlijk de duizendpoot van het bedrijf.

“Behalve dat ik met regelmaat in de werkplaats werk ga ik maar al te graag mee naar het circuit. Ik vind het mooi om met de klanten om te gaan en te zien waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, bekers winnen!”

Stagiaire - Tjeerd Bos

Koopman Racing is een gewilde stageplek voor jonge monteurs. Met plezier nemen wij ze mee in de dynamische wereld van autosport. Behalve een heel gaaf bedrijf is het voor deze mannen ook uiterst leerzaam om zonder computer te leren sleutelen. Meegaan naar de circuits behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Ook geïnteresseerd in een gave stage? Stuur je motivatiebrief en CV naar info@koopman-racing.nl

Dit is wat wij doen